11-03-2006, 13:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 8,553
|
|
אלתור
אתמול רצינו להכין ארוחת שישי
הגז בדירה החדשה עוד לא עובד ויש רק תנור
הרבה מצרכים לא היו בבית...אז מה עשיתי?
הכנתי מלוואח ממולא בעוף טחון ואני חייבת להגיד לכם שזה יצא פשוט מעולה!!
יש לבצק המלוואח טעם מיוחד והוא משתלב יופי עם עוף
ההכנה:
לטגן את העוף טחון עם בצל קצוץ דק ממש לכמה דקות.(אני אפיתי את זה 10 ד' בטוסטר אובן ויצא מצוין)
להוסיף ביצה לערבב טוב ומהר
להוסיף פרורי לחם,תבלינים (מלח,פלפל גרוס,אב' שום)
לחתוך את המלוואח(אחרי שמפשיר קצת ולא יותר מדי כי אז קשה לעבוד איתו) איך שא לכם ולמלא כמו בורקס או כמו שאני עשיתי מנת מלוואח מגולגלת אישית לכל סועד
למרוח ביצה ולפזר שומשום מעל.
להכניס לתנור
אחרי 10 דקות להפוך אותם כדי שיקבלו צבע גם מהצד השני
ויאלה בתאבון
כמובן ניתן להכין ולהוסיף מעל רוטב פטריות שיוסיף הרבה..
_____________________________________
מתי הבנתי שאני אלוהים? ובכן, יום אחד כשהתפללתי, שמתי לב שאני מדבר אל עצמי (ניקולס פטרסון)
|