לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #12  
ישן 10-07-2006, 23:32
  אפס שתיים אפס שתיים אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
אוקיי יקירי, ועכשיו לתיקון המחדל ומיד!
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "אכלתי אולי פעם אחת-"

גם בשוק הכרמל, (אני מניחה, לא הייתי שם שנים!) ניתן להשיג במיה קטנה ומשובחת. תתחיל בקנית קילו אחד בלבד. בבית, אתה מתיישב ליד השולחן עם סכין ומסננת קעורה. אתה קוטם רק את הצ'ופצ'יק הבולט מכל במיה ומביט בה כדי לוודא שאין בה חורים המעידים שנכנסו לבמיה טפילים. (עוד בשוק תבדוק שהבמיה נראית יפה. ביופי, כמו באוכל, אתה מבין, לא?) כשהכל מוכן, תשטוף תחת הברז. לפזר את הבמיה על מגש ולהוציא למקום בו יש שמש רוב שעות היום. לתת להתייבש יום שלם. בשלב הזה, אתה יכול לשים את הבמיה בשקית נילון ולהקפיא.

שלב הבא: לחמם שמן בסיר עמוק ולהוסיף את הבמיה. לטגן, תוך ערבוב, עד שרוב הבמיה משנה את הצבע. להוסיף 100 גרם רסק עגבניות ומים עד לגובה הבמיה. להרתיח. להוסיף מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה בנדיבות. לערבב. להנמיך את האש ולבשל 20-25 דקות. להגיש עם אורז לבן.

אפשר להשתמש רק במחצית הכמות של הבמיה (להקפיא את השאר, או שהוצאת רק חצי מהמקפיא) ולהוסיף יותר מים. להוסיף קובה מוכן וגם כפית אבקת מרק וחוויג' למרק.. ואז, כמובן, זה נהיה מרק קובה אדום. אפשר להוסיף רק קציצות בשר קטנות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #14  
ישן 10-07-2006, 23:40
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה
 
חבר מתאריך: 06.12.04
הודעות: 21,060
הנה מתכון של במיה שאני בהחלט מוכן לאכול:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אפס שתיים שמתחילה ב "ועכשיו, לשאלת השאלות,"

פורסים במיה צעירה לפרוסות ושמים במגש. זורים מעל מלח (לא להתקמצן) ושופכים מים כדי כיסוי.
משרים שעתיים שלוש.
שופכים את המים, ומנקזים היטב מנוזלים
זורים קמח מתובל (פפריקה, מלח, פלפל, כמון וכו') עד כדי ציפוי הפרוסות.
מטגנים בשמן עמוק
מגישים במקום צ'יפס, או לחליפין, מגישים עם יוגורט עם נענע וכוסברה....
_____________________________________
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:40

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר