26-07-2006, 13:30
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
|
|
מתכון פשוט של קציץ בשר
לערבב: 2 קישואים מגורדים עבה, קילו הודו טחון (אדום או לבן או מעורבב). רסק עגבניות קטן, 1/2 כוס פירורי לחם (או 1/3 כוס קווקר, שאמנם מוציא תערובת קצת יותר כבדה, אבל יותר בריאה), ביצה אחת גדולה (או 2 קטנות), שקית אבקת מרק בצל, כפית טימין טרי קצוץ (או 2 יבש) פלפל טרי טחון לפי הטעם.
להניח בתבנית מתאימה ולאפות כשעה ו-10 דקות. להניח ל-5 דקות צינון, לשפוך את הנוזלים מהתבנית (אפשר להכין ממנו רוטב) והניח את הקציץ בכלי. לפרוס ולהגיש.
|