01-11-2006, 23:34
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.03
הודעות: 1,606
|
|
פול שלם מבושל טעים מאוד
לקחת 1/2 ק"ג פול יבש להכניס בקערה ולמלא מים במידה הכפולה מגובה הפול. לאחר כ-20 שעות לשפוך את מי ההשרייה, להכניס לסיר לחץ (אפשר גם סיר אחר אבל זה סיפור ארוך) למלא מים עד גובה הפול ולבשל כשעה ורבע. לאחר ההורדה מהאש ופתיחה זהירה של מכסה הסיר לחץ, לשפוך למסננת כדי לנקז את הנוזלים, להעביר את הפול לקערה ולתבל בפלפל מלח וכמון ל 1/2 ק"ג פול צריך כ 1/2 כפית פלפל, לפחות 1 כפית גדושה מלח ולפחות 1 כפית גדושה כמון.
בתיאבון
זהירות חומר נפיץ.
|