19-11-2006, 01:43
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.06
הודעות: 2,784
|
|
ישנם שני סוגי טבחים, בגדול- כאלה שמבשלים וכאלה שלא.
בבסיסים שישנם טבחים אזרחים, הטבחים אחראים רק על תחזוקת המטבח- נקיון, סידור, עריכת שולחנות וכו'. יש להם תורנים שעוזרים. זו עבודה די מגעילה, לדעתי- המון לכלוך, רס"ר מטבח לחוץ שצועק (ולפעמים, גם מרביץ, לפחות איפה שאני שירתתי...), אנשים מבקשים כל מיני בקשות. הרבה פעמים שעות העבודה ארוכות מאד וצריך להשכים מוקדם, ביקורות יומיות מהמרפאה, והעבודה לא נוטה להשתנות ולהציע גיוון.
בבסיסיים שהטבחים הצבאיים גם מבשלים, אז הם גם אחראים על הבישול- לא נראה לי כמו כיף גדול, במיוחד לא כשבסיס שלם עצבני על הגועל נפש שהכנת להם (אולי זה רק אני חושב שלטבח צבאי יהיה אכפת מזה) זה לראות ולהריח אוכל כל היום, ושוב- לחץ, לכלוך, הכל רטוב ומלוכלך, סביבת עבודה מאד רועשת...
לא תענוג (לדעתי)
|