25-12-2006, 22:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.03.03
הודעות: 12,004
|
|
הכי טעים היה זה עם ציפוי השוקולד,
כך שאחרי שמוסיפים את החלב יש ממש אמבטיה של שוקו.
אבל שוקו טעים, לא כמו האיכסה ששמים היום כציפוי...
נותנים לזה כמה דקות לספוג את החלב וזה יוצא סבבה...
לפעמים היינו מערבבים עם דגני תירס רגילים ואז גם הם היו מקבלים מהציפוי והכל היה.... טעים
(BTW- היום ממליצים לא להתחיל את היום בדגני בוקר ממותקים,
אומרים שזה פוגע ביכולות קוגניטיביות בהמשך היום ושמומלץ ללכת לכיוון של סוכרים מורכבים יותר)
_____________________________________
|