01-04-2007, 00:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.06.06
הודעות: 4,588
|
|
ואי ואי איזו שורה נעה
ציטוט:
מה שבראש - הוא מוכן בעזרת קמח בעל ריכוז גבוה של גלוטן, עם מעט מאוד שומן ובלי סוכר. לשם קבלת בצק דק מאוד, הוא מונח על גבי סדין ונמתח לעלה דקיק בעזרת גבות כפות הידיים בלבד בכיוון מן המרכז והחוצה, בתהליך הדורש זמן רב. לאחר מכן הבצק ממולא במלית תפוחים המונחת עליו רק לאחר סחיטה והידוק קפדניים, כשמתחתיה שכבה של פרורי לחם לשם ספיגת הנוזלים.
|
שיפ, נראה לי "אם אין מנוס יש לאנוס" היה יותר קליט, לא?
_____________________________________
|