01-04-2007, 23:54
|
|
|
חבר מתאריך: 01.04.05
הודעות: 4,153
|
|
קיצור זמן אכילה ויעול פעילות הקיבה - שתיית מזון מרוסק
אורח החיים המודרני והתחרותיות, גובה מרבים מאיתנו זמן יקר. אותו זמן יקר שמונע מאיתנו לארגן את עצמינו כמו שצריך בין אם זה לאכול, להתקלח או לעשות כל פעילות חיונית אחרת.
תראו על מה חשבתי. במקום לאכול ארוחת בוקר - קורנפלקס / חביתה או מה שזה לא יהיה. אפשר לטחון את המזון המסויים שאותו רוצים לאכול, בבלנדר להוסיף מיים (או נוזל אחר כלשהו) ולשתות. (אפשר גם להכין ארוחה יום מראש מקוררת במקרר שאפשר יהיה לשתות אותה במהלך השבוע)
תחשבו כמה זמן זה יכול לחסוך, נניח שלסיים קערה עם קורנפלקס לוקח בין 10 - 5 דקות, אפשר יהיה לשתות את הקורנפלקס המרוסק תוך 1 - 0.30 דקות בלבד.
זה גם יחסוך זמן עיכול יקר שיעמיס על הקיבה על מערכת הדם כולה ולבסוף על הגוף כולו, חצי מהעבודה עשה הבלנדר שכן השיניים לא יעילות כמו בלנדר שקוצץ דק דק.
אפשר ככה לשתות ארוחות שלמות (עוף+אורז+ירקות) 7 - 5 דקות אכילה בממוצע. מסתכמות בחצי דקה של שתייה.
נסכם את היתרונות והחסרונות של השיטה
יתרונות -
- חסכון בזמן של אכילה (חצי דקה עד דקה בלבד!)
- מקל על הקיבה , שכן המזון מרוסק היטב. (אני משער שזה יקצר זמני עיכול)
- שומר על השיניים (פעולת לעיסה לא נדרשת, רק צריך לבלוע מזון נוזלי)
- ניידות גבוהה, אפשר להכניס לתוך בקבוק ארוחה נוזלית רצינית לדרך עם ממש רעבים.
חסרונות -
- בעעעע
|