אז ככה - הבצק יצא הצצצ ( שלא מספיקים לומר הצילו לפני שנחנקים )
זאת אומרת יבש וקשה מעט לעומת פאי הפקאן שהכנתי שהבצק שם יצא מאוד מוצלח.
סה"כ עוגה סבבה (כי בכל זאת סיימנו אותה)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "פאי תפוחים וצימוקים"
הפעם הראשונה שנחשפתי לנפלאות הפאי היה בסדרה טווין פיקס (שהיתה סדרה טובה יחסית עד שהפכה להזויה...) בה דייל קופר היה מזמין דרך קבע פאי וקפה בדיינר המקומי...
נראה פאי נפלא, אני הייתי מוותר על הצימוקים (לא אוהב...) ומוסיף מעט יותר חמאה או מים לבצק על מנת שלא יהפוך יבש מדי וקשה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "פאי תפוחים וצימוקים"
אמור לצאת יבש.
עיבוד יתר הופך אותו לאלסטי יותר,מה שנותן תחושת רכות מזויפת לבצק.
בצק פריך יש ללוש למשך זמן קצר ביותר,2 דקות גג.
כמו כן יש לאפות את הבצק למשך 15 דקות,ועל הבצק יש המניחים שעועית בכדי שהבצק לא יתרומם.
לאחר אפית הקלתית יש לקרר ולהוציא את השעועית.
הבצק הופך להיות חסין רטיבות,ואז יש להכניס קודם את קרם השקדים ואח"כ את המלית כשהיא קרה.
(ולא כמו שרשום במתכון).