23-06-2007, 20:26
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 20,292
|
|
המממ... אני חושב שמה שהחברים ניסו להגיד...
זה שההרגשה הצוננת מתקבלת מכמה אלמנטים, אבל העיקרי בהם הוא טיפות המים שמתעבות על הכוס הקרה.
את האלמנט הזה אפשר לקבל בעיקר במזג אוויר לח כשיש ניגוד גדול בין הטמפ' בחוץ לטמפ' בנוזל.
הדבר השני - הקצף. אומנם ברמן אמיתי שמוזג מבקבוק צריך לדעת להטות את הכוס ולהמנע מקצף, אבל
תמיד בסוף גורמים לקצת קצף בשביל לתת תחושה מושקעת יותר. כמו לדוגמא בקפה - משתמשים בקצף
של החלב.
והאלמנט השלישי, שקשה לי להציע דרך להשיג אותו, בועות האוויר שכלואות בתוך המשקה.
בתור דוגמא, הנה פרסומת מקורית של קרלסברג שמשדרת "רעננות" (אם כי התמונה מעט קטנה..):
לגבי איכות הצילום - לא שאני מבין גדול, אבל אם התייחסתי למהות - רק אגיד שהתמונה נראית מעולה
מבחינת החשיפה שלה, עומק השדה, הרקע שנבחר וכו'..
_____________________________________
דורון
|