לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #15  
ישן 23-06-2007, 20:26
צלמית המשתמש של Humbug
  משתמש זכר Humbug Humbug אינו מחובר  
אדמין לשעבר
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 20,292
המממ... אני חושב שמה שהחברים ניסו להגיד...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LiNoR שמתחילה ב "אוחח כוס קרלסברג קרירה"

זה שההרגשה הצוננת מתקבלת מכמה אלמנטים, אבל העיקרי בהם הוא טיפות המים שמתעבות על הכוס הקרה.
את האלמנט הזה אפשר לקבל בעיקר במזג אוויר לח כשיש ניגוד גדול בין הטמפ' בחוץ לטמפ' בנוזל.

הדבר השני - הקצף. אומנם ברמן אמיתי שמוזג מבקבוק צריך לדעת להטות את הכוס ולהמנע מקצף, אבל
תמיד בסוף גורמים לקצת קצף בשביל לתת תחושה מושקעת יותר. כמו לדוגמא בקפה - משתמשים בקצף
של החלב.

והאלמנט השלישי, שקשה לי להציע דרך להשיג אותו, בועות האוויר שכלואות בתוך המשקה.

בתור דוגמא, הנה פרסומת מקורית של קרלסברג שמשדרת "רעננות" (אם כי התמונה מעט קטנה..):
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לגבי איכות הצילום - לא שאני מבין גדול, אבל אם התייחסתי למהות - רק אגיד שהתמונה נראית מעולה
מבחינת החשיפה שלה, עומק השדה, הרקע שנבחר וכו'..
_____________________________________
דורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #18  
ישן 23-06-2007, 23:43
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
ברמן אמיתי מטה את הכוס כדי למנוע הקצפה מיותרת
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Humbug שמתחילה ב "המממ... אני חושב שמה שהחברים ניסו להגיד..."

וממצב בו יותר מחצי כוס הבירה מלאה בקצף והוא צריך לחכות בסבלנות עד שהוא ירד על מנת למזוג את שאר הבירה.

מזיגה נכונה משאירה קצף בגובה 2 אצבעות, כך גם יש אפקט ויזואלי וגם הקצף מונע התחמצנות מהירה מדי של הבירה.

הבעיה קשורה יותר למזיגה מחבית. להבדיל ממזיגה מבקבוק בו כמית הבירה תלויה אך ורק בגודל הבקבוק, בבירה מחבית הכמות שהלקוח מקבל תלויה בכוס הבירה. מקום שימזוג בירה בכוס המכילה חצי ליטר וישאיר ראש קצף גדול בעצם מרמה את הלקוח. כוסות הבירה אמורות להיות מתוכננות כך שתקבל את כמות הבירה שהזמנת תוך כדי השארת גובה מסוים של קצף בראש הכוס
בישראל כולם תחמנים ואכן יש פאבים שמרמים כך את הלקוח, זה גורם לישראלים רבים את הרושם המעוות ש"ברמן טוב (או לפחות הוגן) מוזג בירה בלי קצף", והתוצאה היא בירה שמתחמצנת מהר ומאבדת מהגזים שלה במהירות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:14

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר