לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 27-06-2007, 16:59
צלמית המשתמש של Lennon
  Lennon Lennon אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.05
הודעות: 5,539
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Roeen שמתחילה ב "איך מכינים בצק מתוק?"

קח בצק רגיל ותוסיף לו סוכר.

או שתעשה את מה שהם אומרים:

חומרים:

500 גרם אבקת סוכר
3.5 גרם ג'לטין
10 מ"ל מים
מעט תמצית טעם (לפי העדפתכם)
50 גרם גלוקוזה (מחוממת-נוזלית)
8 גרם גליצרין
כף אחת של שומן (שמן/מרגרינה/חמאה)
1 כף חלבון ביצה

הכנה:

1.זורים א.ג'לטין על המים,ממתינים כמה דקות לספיגה, ממיסים בעדינות על בן מארי (אמבט אדים)עד שהג'לטין נמס (לא להרתיח!)
2.מוסיפים תמצית טעם,גלוקוזה מחוממת, גליצרין ושומן,
3.מוסיפים לאבקת הסוכר ומערבבים עם החלבון עד לקבלת בצק (ניתן להעזר במיקסר, לבחוש עם גיטרה במהירות מינימלית)
4.מעבירים למשטח עבודה ומעבדים ע"ג מעט קורנפלור עד שרך וגמיש, אם הבצק קשה מדי- מוסיפים מעט חלבון, אם הוא רך מדי-מוסיפים אבקת סוכר,
5.את הבצק יש לעטוף היטב בניילון נצמד,להכניס לקופסא אטומה, לאכסן במקום יבש וקריר, הבצק מוכן לעבודה מייד אך רצוי לתת לו להתייצב מעט.

יש לשמור את הבצק עטוף בפלסטיק בכלי אטום לאויר ולחות

כיוון שהסוכר שהוא המרכיב העיקרי הינו חומר משמר הבצק לא יתקלקל זמן רב, אם לא יהיה עטוף היטב הוא עלול להתקשות ולהתייבש.


--------------------

אבל אני חושב שהרעיון שלי יותר טוב.
_____________________________________
Imagine there's no countries,
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:01

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר