23-02-2005, 06:13
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.04
הודעות: 716
|
|
יוגורט ביתי, הכיצד?
שלום,
לאחר בירורים רבים אני ניצב מול בעיה שמאוד מדאיגה אותי.
אני חייב לאכול יוגורט ביתי וחוץ מהמתכון אין לי שום ידע וניסיון, כשהדגש הוא שבתהליך החימום הטמפרטורה אמורה להיות בין 29-34 מעלות, אחרת אין לי טעם לאכול את היוגורט.
אולי אתם מכירים מכשיר להכנת יוגורט?
מכשיר שיכול לשמור על טמפרטורה מסויימת לאורך יממה?
או כל עצה שתוכל לעזור?
תודה
|