לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 18-08-2007, 00:35
צלמית המשתמש של tnadav1
  משתמש זכר tnadav1 tnadav1 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.10.05
הודעות: 2,355
שלח הודעה דרך MSN אל tnadav1
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי sniper2 שמתחילה ב "מכתב"

זה לא נכון במקרה הזה לרוץ בלולאה על כל הרשומות, הוא רוצה להוציא רק רשומה אחת.

ולכותב האשכול:

השאילתה שכתבת נראית בסדר, עכשיו אתה רק צריך להוציא את התוצאות של השאילתה, יש לך כל מיני אפשרויות לעשות את זה, שימוש ב-mysql_fetch_array יעשה את העבודה, ככה:
קוד PHP:
 $query=mysql_query("Select * from table1 where txt='".$_POST['textpost']."'",$SQLconnect); 
$row=mysql_fetch_array($query); 

עכשיו בתוך row יש לך במערך את כל העמודות, ואתה יכול לעשות איתם מה שבא לך, במקרה של להציג את העמודות txt, id ו- num, הקוד המלא יראה ככה:
קוד PHP:
 $query=mysql_query("Select * from table1 where txt='".$_POST['textpost']."'",$SQLconnect); 
$row=mysql_fetch_array($query); 

echo 
"id: ".$row['id'];
echo 
"txt: ".$row['txt'];
echo 
"num: ".$row['num']; 

כמובן שתרגיש חופשי לשנות את זה לצרכים שלך

הערה חשובה ש- sniper2 כתב, רצוי להבריח תווים לפני שאתה משרשר אותם בשאילתה, שים לב שהשם המלא של הפונקציה הוא mysql_real_escape_string, ומשתמשים בה ככה:
קוד PHP:
 $_POST['textpost'] = mysql_real_escape_string($_POST['textpost']);

$query=mysql_query("Select * from table1 where txt='".$_POST['textpost']."'",$SQLconnect); 
$row=mysql_fetch_array($query); 

echo 
"id: ".$row['id'];
echo 
"txt: ".$row['txt'];
echo 
"num: ".$row['num']; 

שאתה עושה את זה אתה חוסם פירצת אבטחה בשם SQL Injection, ואתה מוזמן לחפש פה בפורום לעוד מידע עליה.

פה יש מדריך דיי מקיף לגבי עבודה עם mysql ב- PHP, מומלץ לקרוא אותו, למרות שיש שם דברים שאתה יודע.

_____________________________________


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:34

הדף נוצר ב 0.15 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2021 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר