לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #10  
ישן 23-08-2007, 05:27
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,733
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי _-מישהו-_ שמתחילה ב "1. לא יהיה שם כפול, אני בודק..."

הקוד שלך מראה משהו קצת יותר מסובך.

תוכל לתת פלט של קוד שנראה כך:

קוד PHP:
 echo "The string is originally $originalvariable";
$newvariable mysql_escape_string($originalvariable);
echo 
" now string is $newvariable"


?

לגבי השם האקראי עם אותיות - אפשר לפי הדוגמא כאן: http://il.php.net/uniqid (למרות שיש סיכוי - קלוש - לחזרות - אם משתמשים במעבר דרך md5, כמו בכל פעם שבו משתמשים בפונ' hash שאינה חד-חד-ערכית ) למרות ש... אני לא מבין לשם מה יש צורך באותיות ואם אתה מוותר על אותיות, אתה יכול להשתמש בפונ' uniqid של PHP בלבד ללא שום עריכה ולקבל בדיוק מה שאתה רוצה...

אפשרות נוספת, היא למשוך ערך UUID מ MySQL עצמו (אם יש לך גירסא 5 ומעלה...) - על ידי הפונקציה ()SELECT UUID...
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:52

הדף נוצר ב 0.17 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2021 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר