20-08-2007, 14:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
|
|
לקראת ראש השנה - מתכון למנה אחרונה
מצרכים: (כ-4-5 מנות)
פירורי ביסקויטים (פתי בר), גרגרים מ-2-3 רימונים, מיכל שמנת להקצפה (לשומרי הכשרות - ניתן צמחית), אבקת פודינג וניל אינסטנט, שקדים מולבנים פרוסים לקישוט.
מקציפים את השמנת עם אבקת הפודינג, עד לקבלת קצפת/מוס וניל.
בכוס יין/גביע מסדרים:
שכבר תחתונה של פירורי ביסקויט, מעליה שכבה של קצפת הוניל, מעליה שכבה של גרגרי רימון ושוב - קצפת, גרגרי רימון ומעל - צ'ופצ'יק קטן של קצפת. מעטרים במעט גרגרי רימון ופרוסות שקדים (ניתן לקלות את פרוסות השקדים במחבת יבש להדגשת הטעם)
מתכון קל, רב מרקמים וטעים!!!
נ.ב. - בערב תהיה גם תמונה
|