לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 18-09-2007, 14:38
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עמי60 שמתחילה ב "שאלה רצינית המבקשת תשובה רצינית ומנומקת :"

שלום,

לצערי אין תשובה רצינית ומנומקת כיוון שאין סט כללים סדור שמקבל כ input הודעה ומוציא כ output החלטה האם זו פרסומת או אם לאו.

ביקורת מסעדות והמלצות על מוצרים חדשים או אירועים קולינריים הוא דבר מקובל בפורומים העוסקים בתחום, בעיתונות העוסקת בתחום וכו'. המלצה על מבשלת, לצערי, פחות מקובלת כל שכן כאשר מדובר בכניסה לפורום לשם המלצה זו בלבד.

היו בעבר בעלי עניין שפרסמו מוצרים / מסעדות / בתי קפה / ברים וכו' ואכן הודעותיהם נמחקו והם נחסמו לאלתר. עקב מקרים אלו שונה לפני כחודשיים סעיף 6 לתקנון הפורום שמטרתו להבטיח שגולש אשר ממליץ על שירות או מוצר יהיה חבר פעיל בפורום ולא אורח לרגע שבא לפרסם ונעלם.

מקווה שעניתי על שאלתך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 18-09-2007, 19:34
  עמי60 עמי60 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.09.05
הודעות: 1,470
היום הביאה לי מביתה "טקמאלי" משהו מדהים ! המתכון לקוח מ"על השולחן" ,הם שכחו לציין
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "אתה אכן כותב קבוע בפרש. לא..."

שהשזיפים צריכים להיות ירוקים....



טְקֶמָאלי -רוטב שזיפים גרוזיני

מקור המתכון: מרינה טופוריה, מסעדת "ננוצ'קה", גיליון 140

רוטב חמוץ-חריף נפלא ורב שימושי, שבלעדיו אין קיום למטבח הגרוזיני. מגישים אותו לצד מאכלי בשר (במיוחד שישליק) או לצד מאכלי דגים.



חומרים ל-2 ק"ג שזיפים:
1
ראש שום, מופרד לשיניים קלופות
2-1
פלפליםחריפים טריים, ירוקים או אדומים (אם רוצים למתן את החריפות, מסלקים את הגרעינים)
צרור גדול של כוסברה
1/3
צרור שמיר
כמה ענפי בזיליקום
כמה ענפי נענע
מלח, לפי הטעם
2
כפיות כוסברה טחונה
מעט סוכר (לא חובה)



+ מניחים את השזיפים בסיר, מוסיפים מים לכיסוי ומבשלים עד שהשזיפיםרכים מאוד וכמעט מתפרקים.
+
מעבירים את השזיפים, יחד עם מי הבישול, דרך מסננתדקה, כדי להיפטר מהקליפות ומהגלעינים.
+
טוחנים שום, עשבי תיבול ופלפלים במעבדמזון, עד לקבלת רסק דליל.
+
אם משתמשים ברוטב בתוך שבוע עד שבועיים ממועד הכנתו - מערבבים את רסק השזיפים עם תערובת השום ועשבי התיבול, מתבלים במלח ובכוסברהושומרים בקירור. הרוטב צריך להיות חמצמץ-חריף. מי שאוהב רוטב מתוק יותר, יכוללהוסיף מעט סוכר.
+
אם מכינים את הרוטב למזווה: מביאים את רסק השזיפים המסונןלרתיחה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את תערובת השום והתבלינים ומבשלים יחד עדלרתיחה. מורידים מאש, מתבלים במלח ובכוסברה, ואם רוצים מוסיפים מעט סוכר. יוצקים אתהרוטב לתוך צנצנות מעוקרות ואוטמים באופן הרמטי. הרוטב יישמר במשך חודשים ללאקירור

_____________________________________
האתר שלי :
http://sites.google.com/site/amotisrael/home

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר