12-10-2007, 21:13
|
|
מנהל פורום צבא ובטחון
|
|
חבר מתאריך: 04.05.02
הודעות: 22,797
|
|
משפחת Takeaway פולשת למטבח!
אתמול החלטנו שהגיע הזמן להזיז את התחת ובמקום הרגלנו בקודש להסתמך על ארוחות Takeaway ובישולי-אינסטנט פשטניים, ולהשקיע קצת יותר. חרשנו את האינטרנט כדי לחפש מתכונים פשוטים (איך לא) וטעימים, כאשר הגברת - הידועה כבררנית קשה במיוחד - פוסלת מתכון אחר מתכון. בסופו של דבר הסכמנו על כמה מנות שיעשו את העבודה ויכניסו קצת עניין וריח למטבח (שכנראה כבר מזמן התייאש מבעליו...). קמנו בבוקר יום שישי חמים ונעים ויאללה - לקניית המצרכים! התוצאה לפניכם, בבקשה רחמו עלינו בתגובותיכם כי באמת השתדלנו לשם שינוי!
הסלט הוא המומחיות מס' 1 של הגברת, חתוך דק-דק ומטובל בפשטות. אני אישית נחשב לאחד מגדולי האויבים שקמו לסלט, ויכול להעיד באובייקטיביות גמורה (Yeah right) שזה סלט מצויין - היחיד שאני מוכן לאכול ובאמת ליהנות ממנו.
כמנה ראשונה הכנו תפוחי אדמה ברוטב שמנת חמוצה ועירית. מתכון זה מוכר בשם Jacket potatoes, ונידלקנו עליו אחרי שפגשנו אותו בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר. ההכנה פשוטה: מכניסים תפוחי אדמה ל-10 דקות במיקרוגל ועוד 15 דקות בתנור עד להשחמה, ולאחר מכן מוציאים מהתנור וחותכים לחצאים. חורצים את החצאים ודוחפים פנימה מעט חמאה, גבינה צהובה מגוררת, ומעל שמנת חמוצה שלתוכה קוצצים עירית טריה. מפוררים את התפו"א ומערבבים לתוכו את הכל - התוצאה טעימה בהחלט!
פשטידת הבצל היתה אכזבה, למרות שהצריכה את ההשקעה הגדולה ביותר - ולכן חסכנו מכם את המתכון.
וזה מלוא הרפרטואר:
מי בא לשטוף לנו כלים? בתמורה נפנק אותו בחתיכת פשטידת בצל
_____________________________________
גם כשלא היה הרבה, היה לנו הכל
|