27-12-2007, 22:29
|
|
|
חבר מתאריך: 06.08.06
|
|
לא כתבת "לא בשלה", כתבת "מערכת נכה"
אינני יודע מדוע היא נראית לך "לא בשלה", כמובן מי שלא מכיר אותה קצת חוש מנה ונרתע תקינ, במיוחד כשלעבור מ-XP אליה עולה כסף. ידוע, כי את XP הצליחו לפרוץ כלומר להפיץ בדרך לא חוקית גירסות מיועדות לאירגונים ולהתקין אותן באלפי מחשבים ללא תשלום, בה בשעה, את ויסטה יהיה הרבה יותר קשה לזייף, וזאת אחת הסיבות העיקריות של רוב "מתנגדי ויסטה" הצצים פה ושם. אני לא נולדתי ממש אתמול אלא שילשום וערתי את רוב מערכות ההפעלה הגראפיות החל ב-Win3,0 עד XP לכן אני גם יודע, לפחות כמוך, מה מגרעותי כל אחת מהן וגם מה רוב יתרונותיהן. כמובן ל מערכת כזו יש ללמוד מחדש, אך עד כה לא מצאתי בה שום חסרון או "נכות" רצינית, מלבד אי-תאימות אחורה בהתקנים ישנים או כמו במקרה דנן - חוסר יישום פאקס מובנה.
לא בא לי להיכנס כעת אל ויכוחים או בירור מי אלה "אלפי" המתנגדים ומה שיקוליהם ונימוקיהם, אך את אלה שאני מכיר, הרוב מסתובב סביב שיקולים כספיים, שיקולי נוחיות או הרגל או לחילופין - חוסר רצון או קושי אישי להתנסות במשהו מאתגר וחדש.
אגב - אל המערכת מגיעים ללא הפסק תוספים ותיקונים באופן אוטומטי, לכן סביר להניח אם יש אפילו נקודות הזקוקות לתיקון, הן ישודרגו בהתאם ובמהירות כדי לייצב מה שעדיין דורש שיפור, אם בכלל.
לעצם הנושא - אני ממתין עדיין לפתרון, כי עד כמה שביררתי, לא קיימת לרכישה בישראל תוכנת פאקס משביעת רצון העובדת גם על ויסטה, אפילו לא חינמית ולא במחיר סביר אולי כי לאחרונה נמצאות במכירה מסיבית מדפסות זולות ביבוא מסין, משולבות סורק ופאקס פנימי, המבטלות במידה מסויימת ( אך לא לחלוטין ) את הצורך בתוכנת פאקס עצמאית.