לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 16-01-2008, 12:30
  אבי האומה אבי האומה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 3,292
כל אחד ונסיונו בתחום
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "אתר גרוע"

כל בעל נסיון מגלגל ולש בצק לפי נסיונו ולא מסתמך על מתכון .
כמו כן תנורי האפיה שונים זה מזה,וכמו כן סוגי הקמח,סוגי השמרים,חומר שממנו עשויה תבנית האפיה ועוד.
האתר אינו מכשיל למי שיש קצת נסיון בתחום,וכמו כן גם אם אתה בתחילת הדרך,מתכון מדויק לשיטתך אינו מבטיח תוצאה רצויה. מה גם שהבנת החומרים מבחינה כימית עשויה לתרום לשידרוג המוצר.
ההגעה לתוצאה רצויה הינה חלק מהחוויה,שמחייבת ניסוי וטעיה (ולפעמים גם תעיה ) וכן תלויים גם בפרמטרים שצייני לעיל.
לא בושה להודות,אבל למרות נסיוני לא כל מה שאני מכין מצליח לי,אמנם זה מתסכל אבל ככה גם לומדים.
_____________________________________

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.gifs.net/animate/yellowrose.gif ]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 22-01-2008, 08:35
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי The Cheff שמתחילה ב "אני מניח שזהו מקרה של "על טעם..."

גם אני נוהג להתאים מתכונים לצרכי, בהתאם לניסיון שצברתי. אבל המצב באתר הנ"ל הוא כזה שיש צורך בניסיון ע"מ להבין שיש פגמים חמורים במתכונים הרשומים בו (למשל, היה שם מתכון - שלדעתי ירד - ללחם מקמח שיפון, כשנאמר להתפיח אותו במשך שעה בלבד!).
במקרה הטוב, יוכל בעל ניסיון להשתמש ברשימת המצרכים המופיעה בו - וזהו. ובכל אופן, מתכון ללחם שלא מצוינת בו טמפ' וזמן האפיה המומלצים הוא, איך נאמר זאת, לא ממש רציני.

ציטוט:

אגב, אני יכול לחשוב על סיבה או שתיים למה הוא לא מפרט לפרטי פרטים את המתכונים שלו...

אם ב"הוא" אתה מתכוון למר קומרובסקי, אז דע לך שהוא כבר לא שם. השותפים שלו רכשו ממנו את חלקו בחברה ופרט לשם אין כבר קשר בין ארז ללחם. ובכל מקרה, אם רוצים לשמור על סודיות - לא פשוט יותר לא לפרסם מתכונים?
_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר