07-05-2008, 01:54
|
|
|
חבר מתאריך: 10.08.05
הודעות: 25
|
|
מבחינתי, עוף זה משהו שאי אפשר יותר מדי לשחק איתו
לדעתי זה יהיה בזבוז להזמין במסעדה סטייק פרגית - הרי זה עוף. בשר אדום לעומת זאת,
נתון לגיוונים ולוורסיות רבות. אני גם בטוח שטרם טעמת סטייק אנטריקוט עשוי באמת כמו שצריך,
אחרת באמת שאין מה להשוות - זה הרבה יותר מעניין, הרבה יותר עסיסי, מגוון והכי חשוב - טעים.
המלצה שלי - לקנות סטייק מיושן כמו שצריך מקצב טוב. לוודא שהוא משויש היטב, לקנות או לגרוס
במקום פלפל שחור גרוס גס.
קח את הסטייק הנפלא הזה, משוך אותו במעט שמן, שים כמות נדיבה של פלפל גרוס וישר על האש
של המנגל עם גחלים או מכשיר מנגל ביתי. רק אחרי שאתה הופך אותו בפעם הראשונה, שים מלח
לטעמך.
רמת העשייה לא עוברת את המדיום עד מדיום-וול. מי שעושה את הסטייק יותר מדי, הורג את הפרה
פעמיים - גם בשחיטה וגם כשהיא מוגשת כסטייק.
אותו המתכון אפשר לעשות עם סינטה. הבשר של הסינטה הרבה פעמים יותר אהוב עליי מהאנטריקוט.
הוא נטול שומן (חוץ מהמעטפת החיצונית שאותה אפשר בקלות להוריד) והוא בעל טעם הרבה יותר
חזק ודומיננטי מהאנטריקוט.
שניהם מומלצים בחום.
|