18-08-2008, 23:15
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
|
|
תוספות מקררות
כשאני מחמם פיצה של פיצריה מהמקפיא (קודם כל במיקרו להפשרה ואח"כ במחבת לפריכות("קריספיות" בעברית), הפיצה יוצאת חמה מידי לטעמי מהמחבת. איך אוכל לאכול אותה במהירות האפשרית, מבלי להמתין חצי דקה או יותר ומבלי לסכן את החיך והלשון?
או! בשביל זה המציאו תוספות מקררות לפיצה.
פעם הייתי משתמש בגבינה בולגרית קרה, אח"כ עברתי לסלק אדום, גם ממרח פסטו מקרר - אבל לא ממש, רק מוסיף טעם.
באילו תוספות אתם משתמשים?
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|