12-09-2008, 13:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.12.06
הודעות: 12,669
|
|
גם אני תכף גוועת פה..
קח תפו"א, שתוף היטב, חתוך לחצי (עם הקליפה, אלא אם אתה לא אוהב..) תעשה בקעים (בהעדר מילה אחרת) בצורת #, שים שמן זית, מלח גס, מעט עלי רוזמרין טרי אם יש, ואם אתה כבר בשוונג- מעט טבעות בצל, שים לאפייה בתנור על חום גבוה, זה אור לקחת חצי שעה בערך.. חכה שהחצאים ישחימו, תקע מזלג כדי לבדוק עם הם מוכנים >מוכן= רך< במידה והלמעלה השחים כבר, אבל התפו"א עדיין קשה, פשוט תהפוך אותם על הגב וחכה עוד קצת.
מתכון קל להכנה וטעים בטרוף..
_____________________________________
|