לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 06-11-2004, 15:00
  דקל דקל אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 20.02.03
הודעות: 2,396
פיתרון בלי לגעת בהגדרות השרת...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי asx_ben שמתחילה ב "ממ.. אז ככה"

מכיוון שה ini.php כמו גם הפונקציות שמתעסקות איתו לא תמיד יעבדו לך- תלוי בקונפיגורציה של השרת הכנתי קטע קוד שתוכל להשתמש איתו שתמיד יעבוד לך:
קוד PHP:
 $vars_sep "!";
 
$equ_sep "=";
 
$array=array();
 
$get_vars $_SERVER['argv'][0];
 foreach (
explode($vars_sep,$get_vars) as $val)
 {
     
$temp explode($equ_sep,$val);
     
$array[$temp[0]] = $temp[1];
 }
 
print_r($array); 

קצת הסברים:

  1. שורה ראשונה- תו מפריד בין המשתנים var1=value1!var2=value2
  2. שורה שניה- תו מפריד בין הערכים var=value
  3. שורה אחרונה- הדפסה של המערך שיצרתי, תמחק אחרי שהבנת מה זה עושה
כדי לראות דוגמא איך זה עובד אתה יכול להחליף את שורה 4 ב:
קוד PHP:
 $get_vars "a=art!b=fds"


בהצלחה, דקל
_____________________________________
"מתכנת זה אדם שפותר בעיה שעל קיומה לא ידעת, בדרך שאינך מבין"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:21

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר