לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 28-12-2008, 19:43
צלמית המשתמש של EventHorizon
  משתמשת נקבה EventHorizon EventHorizon אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 21.03.03
הודעות: 12,004
מספר אלטרנטיביות... =)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorM שמתחילה ב "לביבות אווריריות - איך עושים?"

http://food.walla.co.il/?w=/923/851174

חומרים:
1 ק"ג בטטות
5 שיני שום
1 ביצה
1 כף רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כף רוטב צ'ילי מתוק-חריף
4 כפות פירורי לחם

הכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים תבנית/רשת תנור בנייר אפייה.
2. קולפים את הבטטות ומגררים דק- במעבד מזון או פומפייה. כותשים את שיני השום.
3. מערבבים יחד את כל החומרים. יוצרים מהתערובת 20-22 לביבות ומסדרים אותן על הנייר.
4. מכניסים לתנור ואופים 20-30 דקות, או עד שהלביבות זהובות-שחומות ורכות. רצוי לטעום לביבה אחת ולראות שהבטטה התרככה. מגישים חם או מצננים ושומרים במקרר. רצוי לחמם לפני ההגשה.


http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEnt...EntryId=1125639

לביבות בטטה ופטריות אפויות
- ניקי ב

מצרכים:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות קצוצות
בטטה מגורדת ( אין צורך לבשל את הבטטה )
2 ביצים
1/3 כוס + 2 כפות פירורי לחם
חצי כפית פפריקה
א. מרק
מל"פ ( מלח, פלפל )

הכנה:
לטגן בצל ופטריות, לערבב את כל המצרכים, כולל הבצל והפטריות, ליצור לביבות. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 30 דקות, 15 דקות כל צד.


http://www.hagits.com/apage/35503.php

לביבות בטטה אפויות –
מצרכים:

  • 2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
  • 1 תפוח אדמה גדול קלוף וקצוץ לקוביות גדולות
  • 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
  • 2-3 שיני שום קלופות וכתושות
  • 3 כפות שמן זית איכותי
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
  • כפית מלח צמחים
אופן ההכנה

  • להרתיח בסיר מים עם מעט מלח, להוסיף את הבטטות ותפוח האדמה, לבשל אותם עד שהם רכים.
  • לסנן את הבטטות ותפוח האדמה, למעוך אותם לפירה
  • להוסיף את הבצל המטוגן כשהוא מסונן מהשמן, ולערבב היטב.
  • להוסיף את הפטרוזיליה והשום ולערבב
  • להוסיף מלח צמחים ופירורי לחם ולערבב, לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם
  • כשהתערובת הצטננה מעט יש להוסיף את הביצה ולערבב היטב.
  • במידה והתערובת שנוצרה דלילה מידי, יש להוסיף עוד פירורי לחם עד להסמכה ולהתמצקות הבלילה.
  • להכין תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן מעט.
  • ליצור מהתערובת כדורים בעזרת ידיים מעט רטובות להניח בתבנית ולשטח מעט.
  • להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות
  • לאחר 15 דקות להוציא את התבנית ולהפוך את הלביבות
  • להמשיך ולאפות כ-15 דקות נוספות או עד להלביבות משחימות מעט.

הצעות הגשה
1. לסדר את הלביבות על צלחת הגשה
לזלף מלמעלה בדבש איכותי

2. מטבל שמנת
שמנת חמוצה
שום כתוש
עירית בצל ירוק קצוץ
מעט מלח צמחים
לערבב
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר