22-01-2009, 07:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
אני יודעת שבטח כבר מאוחר,
זמן הכנה:6 שעות
מרכיבים* 1 קילוגרם מנגו, ירוק וקשה
* 1 כף מלח, מלח שולחן
* 1/4 קילוגרם תבלינים, אבקת עמבה מעורבבת עם חילבה.
* 1 כפית מלח, מלח לימון
הוראות הכנה1.קולפים את המנגו וחותכים לפלחים קטנים.
2.מפזרים על חתיכות המנגו כף מלח ומשאירים כך ארבע שעות.
3.מערבבים את אבקת העמבה עם שתי כוסות מים וכפית מלח לימון ולאחר שעתים מוסיפים מים לפי הצורך עד לקבלת בלילה סמיכה.
4.מוסיפים לבלילה את חתיכות המנגו ומערבבים.
_____________________________________
|