לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 25-01-2009, 10:58
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
שימוש ברכיבים איכותיים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ויקטור הבר שמתחילה ב "חשוב....:)"

שזה אומר, בראש ובראשונה להשתמש בליקר מידורי ולא באיזה ליקר מלון מאעפן שקנית ב-15 ש"ח בסופר.

החלק השני החשוב הוא הסאוור עצמו.
מומלץ בחום להשתמש במיץ לימונים/ליים טרי שסחטת בעצמך ובשום פנים ואופן לא להשתמש במיץ משומר. ההבדל הוא עצום ושווה את הטירחה.

בגלל שמדובר בליקר מתוק, אני, אישית, מעדיף להשתמש בפחות מי סוכר בהכנת תערובת החמוץ/מתוק מאשר כשמכינים סאוור על בסיס משקה לא מתוק כגון וודקה או וויסקי.

ההכנה הקלאסית נותנת לטעמי את התוצאה הטובה ביותר (ניעור בשייקר עם קרח, סינון לכוס אולדפיישן), אם כי גם הכנה בבוסטון שייקר עם קרח כתוש ושימוש באבקת סוכר במקום במי סוכר נותן תוצאה חביבה.
_____________________________________
חברי כנסת ישרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר