25-01-2009, 10:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
שימוש ברכיבים איכותיים.
שזה אומר, בראש ובראשונה להשתמש בליקר מידורי ולא באיזה ליקר מלון מאעפן שקנית ב-15 ש"ח בסופר.
החלק השני החשוב הוא הסאוור עצמו.
מומלץ בחום להשתמש במיץ לימונים/ליים טרי שסחטת בעצמך ובשום פנים ואופן לא להשתמש במיץ משומר. ההבדל הוא עצום ושווה את הטירחה.
בגלל שמדובר בליקר מתוק, אני, אישית, מעדיף להשתמש בפחות מי סוכר בהכנת תערובת החמוץ/מתוק מאשר כשמכינים סאוור על בסיס משקה לא מתוק כגון וודקה או וויסקי.
ההכנה הקלאסית נותנת לטעמי את התוצאה הטובה ביותר (ניעור בשייקר עם קרח, סינון לכוס אולדפיישן), אם כי גם הכנה בבוסטון שייקר עם קרח כתוש ושימוש באבקת סוכר במקום במי סוכר נותן תוצאה חביבה.
|