לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 13-05-2009, 20:59
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
צילום אמרתי רביולי?

אז הכנו כל המישפוחה בצוותא רביולי
מתכון הפסטה הרגיל אבל עם קמח מחיטה קשה
חיפשנו שטיבל 9 אבל לא היה...

בצק לפסטה:
2.5 כוס קמח
1/3 כוס מים - אבל בהתחלה לשים קצת פחות
כפית מלח
כף שמן זית
2 ביצים גדולות

שמים במעבד מזון או במערבל מזון את קמח הדורום ואת הקמח הלבן.
מוסיפים את הביצים. מוסיפים את המים.
מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.
מרדדים את הבצק דק דק וחותכים ממנו רצועות ארוכות ודקות.
את רצועות הבצק החתוכות מניחים להתייבש על מגבת נקייה.
מבשלים במים רותחים במשך 2 עד 3 דקות. עד שהיא 'אל-דנטה' (כלומר "על השן").
ביטוי שמשמעותו שניתן עדיין לנגוס בפסטה ולהרגיש שיש בה קושי מסוים.
הוראות הכנה נלקחו מהאתר של ג'אקומו

מילוי בשר טחון פשוט ורוטב עגבניות נקי שכזה

התחלנו עם קטנים חיתוך שבלונה מרובעת...פחדנו שהם יפתחו אז המשכנו עם רביולי בחיתוך ידני
נשאר יותר בצק מסביב ...קצת מיותר כי אחכ הבנו שהקטנים היו מושלמים.
אז אחרי שבלסנו הזמנו שבלונה מרובעת עם הרבה ריבועים לרביולי.

תמונות?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 24-05-2009, 14:28
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "אמרתי רביולי?"

ואו ! איך כמעט פיספסתי את ההודעה הזו ?!

יש חלק למכונה עם מקום למילוי ואז הוא מכין את הרביולי באופן אוטומטי, רק שהם יוצאים קטנים ולא תמיד אחידים מבחינת מילוי, אצלכם העבודה יותר קשה אבל הם יצאו ממש מרשימים !!!

באיזה קמח השתמשת לבסוף ? לבן רגיל ?

אגב, הבשר נראה לפי התמונה כי הבשר בושל/טוגן קלות לפני המילוי של הרביולי, אם נשווה לכיסוני בצק ממולאי בשר מבושלים אחרים ('דושברא' למי שמכיר) נראה לי שיכולתם לחסוך את זה ולשים ישר את הבשר ברסביולי
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
הבלוג : http://www.Ugiyot.com

© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי
.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר