24-05-2009, 14:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
ואו ! איך כמעט פיספסתי את ההודעה הזו ?!
יש חלק למכונה עם מקום למילוי ואז הוא מכין את הרביולי באופן אוטומטי, רק שהם יוצאים קטנים ולא תמיד אחידים מבחינת מילוי, אצלכם העבודה יותר קשה אבל הם יצאו ממש מרשימים !!!
באיזה קמח השתמשת לבסוף ? לבן רגיל ?
אגב, הבשר נראה לפי התמונה כי הבשר בושל/טוגן קלות לפני המילוי של הרביולי, אם נשווה לכיסוני בצק ממולאי בשר מבושלים אחרים ('דושברא' למי שמכיר) נראה לי שיכולתם לחסוך את זה ולשים ישר את הבשר ברסביולי
_____________________________________
הבלוג : http://www.Ugiyot.com
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי.
|