לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 16-05-2009, 21:40
צלמית המשתמש של zobi6
  zobi6 zobi6 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 09.10.04
הודעות: 1,843
פיצה עירומה

כרגיל לימי שבת המשפחה מתכנסת לאכול פיצה. פיצה עבה ופיצה דקה.
בינינו זה לא משנה העיקר פיצה טובה וטעימה (מאוד).

את המתכון לפיצה לקחתי ממתכון שרץ ברשת של השף העירום (ג`ימי אוליבר), שבכל המקרים לא מתפיחים את הבצק - אחרי המון ניסיונות החלטתי מתישהו להתפיח ומאז.... אי אפשר להפסיק.
רוצים לדעת מה עושים? קבלו!!

לבצק: (מתאים ל2 מגשים בגודל בינוני)
חצי קילו קמח מנופה
כף ושליש שמרים יבשים
כוס ושליש מים
4\3 כף סוכר
4\3 כף שטוחה מלח
כף שמן זית

לרוטב העגבניות:
2 עגבניות מגורדות
3 כפות רסק עגבניות בערך
2 כפות שמן
כפית שטוחה מלח
חצי טבליית בזיליקום "קנור"
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
רבע כוס מים
כף שטוחה זעתרמעט פלפל שחור

וככה עושים..
לבצק:
בקערית קטנה שמים את השמרים, סוכר ושליש כוס מים. ונותנים לעסק 10 דקות.
לאחר מכן מתחילים בהוספת החומרים לקערת הקמח. קודם כל השמרים לאחר מכן בהדרגה את המים והשמן.
לשים במשך 5-7 דקות עד שמתקבל בצק יפה לא דביק ולא רטוב.
- תמיד אפשר לתקן עם עוט קמח \ מים בהתאם.
לאחר הלישה מחממים תנור ל38 מעלות צלסיוס בערך.
מקמחים את הקערה, מכניסים את הבצק, עוטפים במגבת ומתפיחים 40 דקות בערך.
מרדדים את הבצק בהתאם לטעמכם ונקבים בו חורים.

לרוטב:
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן עד לרתיחה. ומצננים מעט.

ו....עכשיו. תכינו איך שבא לכם כבר לא צריך ללמד כל אחד בצק, רוטב, גבינה מגוררת ותוספות בהתאם.

הדרך הכי נוחה להכין את הפיצה היא
מחממים מראש פיצה על שיא החום שאצלכם בתנור כשהתבנית שאיתה רוצים לעבוד כבר בפנים.
מניחים את הבצק על נייר אפיה ובעזרת קרש חיתוך (רצוי דק) מרימים את הפיצה ומחליקים בזהירות על התבנית הלוהטת
משהו כמו 10 דקות גג..

תהנו חבר`ה!!
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
Life is very short, and there's no time
For fussing and fighting, my friend!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר