07-07-2009, 17:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
|
|
ולמה שלא תוסיפי למשל:
תמרים לחים (כמו שהם או לאחר הקפאה), קמח חרובים (ו/או דבש חרובים), אגוזי מלך, מקדמיה, שקדים, פיסטוקים, אגוזי קשיו, גרעיני דלעת וחמניה קלופים, שומשום קלוי קלות, דבלים וגרוגרות (כולם קצוצים לגודל הרצוי).
ומה עם קורט קינמון או ציפורן טחונה או אבקת הל או אניס?
....ואני כבר ממש לא מעיז להציע לך להזליף על זה קצת ברנדי (או ברנדי מומס בתמיסת מים ודבש) לאחר שיצאו מן התנור.....
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 07-07-2009 בשעה 18:02.
|