30-05-2009, 13:23
|
מנהלת בע"ח, וגם לוחות | המנהלת הכי חיה שיש..
|
|
חבר מתאריך: 17.10.06
הודעות: 3,618
|
|
גלילות חצילים ממולאות גבינה
מראש אומר שאין לי כמויות,
אני גרועה בכמויות, זה תמיד ככה וככה..
מרכיבים:
חצילים מאורכים.
גבינות, רצוי עזים.
ביצה.
פירורי לחם, רצוי לחם דגנים.
שמן זית.
מלח גס,
תבלינים לפי הטעם.
אגוזים כשלהם.
פורסים את החצילים לאורכם, בעובי אחיד וכמה שיותר יפה, ומניחים במסננת תוך כדי זריעת מלח גס, ומניחים אותם שם כחצי שעה.
לאחר חצי שעה, מנערים מהמלח ומהנוזלים ומסדרים בתבנית את הפרוסות כשהן מרוחות שמן זית משני הצדדים.
מכניסים לתנור בחום כזה וכזה לזמן ככה וככה, והופכים בזהירות בשעת הצורך.
לאחר שהחצילים צלויים, מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר,
בזמן הזה מכינים את בלילת הגבינות, אני השתמשתי בפטה עזים, שמנת עיזים, ובולגרית.
מכנסים את האגוזים לתוך מעבד מזון, וקוצצים דק, מתחילים להוסיף את הגבינות מהגבינה הקשה אל הרכה תוך כדי הפעלת המעבד.
מוסיפים ביצה חיה, ופרורים לפי הצורך.
טועמים ומתקנים טעם.
זה השלב שממלאים,
לוקחים פרוסת חצילים, שמים בקצה מעט מהבלילה, ומתחילים לגלגל בזהירות כדי לא למעוך.
מסדרים יפה בתבנית הגשה,
בוזקים מעט פרמזן ומכניסים לתנות לכך וכך זמן.
מקשטים בריחן, ומגישים חם.
_____________________________________
|