24-08-2009, 13:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.02
הודעות: 1,320
|
|
|
תשובה לא מדויקת!
מי מטבח לא מומלצים בגלל תכולת מזהמים גבוהה. (שומנים ופסולת מזון). על מנת להשתמש בהם יש לבנות מערכת הצפת שומנים שבה השומנים צפים והמים ממשיכים לשלב טיהור נוסף מהשכבה שמתחת לשומנים. (מידי פעם צריך לנקות את השומן - פיחס).
מי מקלחות טובים ומי כביסה גם הם.
אני פתרתי את בעית החומרים במי הכביסה במעבר לאגוזי סבון ולמרכך אקולוגי.
בקיצור - מי אמבטיות ומקלחת + מכונת כביסה - ניתן לסנן בפילטר מכאני (שכבות טוף, חצץ וחול) ולהעביר להשקיה.
לא משקים עם המים האפורים שום צמח מאכל ! אלא אם הכל מיועד לשימוש בני הבית שייצרו את המים. מאחר והדבר לא ממש נשלט, מומלץ להשקות עצים בלבד.
אני משתמש כיום במי הכביסה. כל מכונה מייצרת כ 60 - 80 ליטר מים בכל הרצה ולמי שיש ילדים קטנים זה משהו כמו חצי קוב ויותר בשבוע.
|