לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 07-07-2009, 21:31
צלמית המשתמש של NVJ
  NVJ NVJ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.02.06
הודעות: 13,393
פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות [יש תמונות!]

שיעמם לי קצת בבית, אז החלטתי לנסות להכין בפעם הראשונה פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות.
המתכון מעובד על-פי מתכון שמצאתי באתר "השף הלבן".

תהנו!


מצרכים:

- שמן
- מים
- חבילת ספגטי פטוצ'יני (שטוח, כמו רצועה)
- בצל
- סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות או קופסת שימורים קטנה של פטריות שמפיניון פרוסות (אני - השתמשתי בקופסת השימורים)
- 2 שמנת לבישול 15%
- תיבולית בזיליקום
- תיבולית פטריות
- מלח ופלפל



הכנה:

1. מבשלים את הפטוצ'יני לפי ההוראות, שופכים למסננת בכיור.
2. בסיר קטן שמים שמן ומחממים אותו. חותכים בצל לקוביות קטנות.
3. כשהשמן חם, מכניסים את הבצל, ומערבבים לעיתים תכופות עד שהוא נעשה קצת שקוף.
4. מכניסים גם את הפטריות הפרוסות לסיר עם הבצל, ומערבבים עוד.
5. אחרי כמה דקות (לפי העין ) שופכים את 2 קופסאות השמנת לתוך הסיר עם הבצל והפטריות.
6. מכניסים את התיבוליות, ובוזקים קצת מלח ופלפל.
7. מערבבים טוב טוב עד שנראה שהתיבוליות כבר לא בגוש.
8. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר חלקית וממתינים 15 דקות. מדי פעם כדאי לערבב.
9. אחרי 15 דקות מסירים את המכסה, וממשיכים לבשל כ-5 דקות כדי שיצאו עוד נוזלים מהסיר.
10. שמים את הפטוצ'יני בקערת הגשה ושופכים את הרוטב.


בתיאבון!



תמונות להמחשה:


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



יצא טעים מאוד!




אם יש לכם טיפים והצעות לשדרוג המתכון - שתפו
הגר - תכתבי את המתכון שלך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 07-07-2009, 21:41
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
תמשיך תמשיך להשתעמם :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NVJ שמתחילה ב "פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות [יש תמונות!]"

שנתחיל מה שהתחלנו לפני?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא פטריות מקופסאת שימורים, אתה עובד בסופר, מה זה סלסלה של שמפניון טריות בשבילך?
שזה לא יקרה שוב פעם

סה"כ זה נראה סבבה אם אמרת טעים אז טעים אמרת! זה כיף לבשל הא?

המתכון שלי בדר"כ פה ושם שינויים תלוי מה יש
לטגן בצל פרוס במעט חמאה 20 גר' בערך עד לשקיפות
להוסיף סלסלת פטריות פרוסות מטגנים עד לצמצום נוזלים
להוסיף שמנת לבישול, מלח פלפל שחור וקוביית בזיליקום
אפשר להוסיף מעט יין לבן
אפשר להוסיף מעט אגוז מוסקט
וכמובן לקראת הסוף להוסיף מעט פרמזן מגוררת לתוך הרוטב

לשפוך על הפסטה ושיהיה בתאבון!!!
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 26-11-2009, 16:09
צלמית המשתמש של הבלתי ניתן לסיפוק
  הבלתי ניתן לסיפוק הבלתי ניתן לסיפוק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.04.05
הודעות: 485
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NVJ שמתחילה ב "פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות [יש תמונות!]"

אני מקווה שהשתדרגת מאז...
קבל מתכון, מבטיח שלא תתאכזב

פסטה פנה מבושלת ומסוננת
ולרוטב:
לטגן שום כדקה בשמן זית
להוסיף פטריות
לטגן כ5 דקות על אש בינונית-גבוהה
להנמיך לאש בינונית
להוסיף שמנת מתוקה + מלח + פלפל שחור טחון טרי +קמצוץ אגוז מוזקט
להוסיף 100 גרם פרמזן מגורדת ולתת לה להינמס
להוסיף כף גדושה של רכז עגבניות
לבשל כ3 דקות
להוסיף את הפסטה לרוטב יחד עם כמה עלי בזיליקום ולבשל עוד 3 דקות
ניתן לאכול,,
אבל אם אתם רוצים לשדרג?
שימו בתבנית פיירקס שימו מעל מוצרלה בנדיבות...ולתנור 180 מעלות ל15 דקות

בתיאבון
_____________________________________
"...I'ma Shomer Shabes, Shomer fucking Shabes"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר