26-12-2009, 12:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
הייתי בטוחה שהגבתי פה אתמול...........זוכרת שהקלדתי אבל אולי לא לחצתי על שלח
בכל אופן:
לקציצות: הקציצות יצאו מאוד רכות - בשר טחון, תפו"א בינוני מגורד בקטן של הפומפיה(אפשר חצי בצל וחצי תפו"א), ביצה, מעט פירורי לחם , מלח, פלפל. ומים.
לרוטב: לטגן מס' דקות בצל קצוץ גס, להוסיף עגבניות מרוסקות/קוביות טריות או מקופסא, 4 כפות רסק עגבניות,
מלח,פלפל, מעט סוכר לשבור את החמיצות, בערך כוס מים לערבב להכניס את הקציצות (אני אוהבת קצת פחות מגודל של כדור פלאפל)
ממליצה: להכניס 2 עלי דפנה בעת הבישול לרוטב או להכניס בסוף הבישול 5-6 עלי בזיליקום.
לכסות את הסיר ומדי פעם לנענע את הסיר עם הקציצות , ממליצה לאכול עם אורז.
אם יש לך שאלות, אני פה.
_____________________________________
|