לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 26-12-2009, 12:12
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי TIMON the mongoose שמתחילה ב "אני אשמח"

הייתי בטוחה שהגבתי פה אתמול...........זוכרת שהקלדתי אבל אולי לא לחצתי על שלח

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בכל אופן:
לקציצות: הקציצות יצאו מאוד רכות - בשר טחון, תפו"א בינוני מגורד בקטן של הפומפיה(אפשר חצי בצל וחצי תפו"א), ביצה, מעט פירורי לחם , מלח, פלפל. ומים.

לרוטב: לטגן מס' דקות בצל קצוץ גס, להוסיף עגבניות מרוסקות/קוביות טריות או מקופסא, 4 כפות רסק עגבניות,
מלח,פלפל, מעט סוכר לשבור את החמיצות, בערך כוס מים לערבב להכניס את הקציצות (אני אוהבת קצת פחות מגודל של כדור פלאפל)
ממליצה: להכניס 2 עלי דפנה בעת הבישול לרוטב או להכניס בסוף הבישול 5-6 עלי בזיליקום.

לכסות את הסיר ומדי פעם לנענע את הסיר עם הקציצות , ממליצה לאכול עם אורז.

אם יש לך שאלות, אני פה.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 10-12-2009, 21:08
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "ארוחת יום שישי..חסר אונים."

מתכון לתבשיל עוף הונגרי - פפריקאש.

מצרכים: 1 בצל פרוס
חלקי עוף (אני מעדיפה ירכי עוף עם העצמות)
פפריקה מתוקה
גביע שמנת חמוצה (אפשר להחליף במתוקה או צמחית, לכשרים שביננו)

הכנה:
מאד פשוטה. במעט שמן מטגנים את פרוסות הבצל עד שהן שקופות-זהובות. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים
קלות מכל הצדדים. אני ממליצה עך סיר עמוק בו חלקי העוף ישבו צפופים.
על העוף המטוגן קלות יש להוסיף פפריקה. זה הזמן "להסתכל לצד השני" או בקיצור - לא להתקמצן. לפחות
שלוש כפות גדושות, וכל המרבה הרי זה משובח וצבע הרוטב ישתבח... ניתן להוסיף גם מעט פפריקה חריפה או
צ'ילי כתוש למעט פיקנטיות. מערבבים טוב, שכל העוף יתכסה בפפריקה. מוסיפים מים ככה שיכסו את העוף, מלח ופלפל.
מכסים, מבשלים כשעה או עד שהעוף ממש ממש רך ו"נופל מהעצם". מוסיפים את גביע השמנת,
בוחשים אותו היטב לרוטב ומבשלים כחמש דקות נוספות.

הולך מעולה עם בצקניות כתוספת
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #10  
ישן 23-12-2009, 19:29
  irir irir אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.03.07
הודעות: 2,238
ירקות בתנור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "ארוחת יום שישי..חסר אונים."

קח חתיכות תפוחי אדמה קלופים, ואפשר גם קצת בטטה קלופה. חתיכות כרובית, וגזר קלוף, פרוסות עבות של חציל עם הקליפה, אפשר גם חתיכות עבות של קישואים עם הקליפה, הכנס לשקית נילון חזקה, שפוך על הכל קצת שמן זית. סגור את השקית. ונער היטב. פזר את הכל על תבנית (ללא השקית). בזוק קורט מלח או יותר, ואפשר גם עלי רוזמרין טריים או מיובשים. הכנס לתנור לחום בינוני גבוהה. אפשר גם להוסיף, רצוי לא מיד בהתחלה, פלחי עגבניה ופטריות. מכל הנ"ל, לא חייבים את כל הסוגים.
השקעת עבודה מינימלית (לא כולל את סחיבת כל הירקות לבית). התוצאה לרוב האנשים, טעימה ומעלה.
הערה: אם לא היה מובן, רצוי לרחוץ קודם היטב את כל הירקות...

נערך לאחרונה ע"י irir בתאריך 23-12-2009 בשעה 19:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר