19-12-2009, 14:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.12.09
הודעות: 7,559
|
|
פשטידת תפוחי אדמה בגבינה רכה מידי
אז ככה , אני אוהב להכין פשטידות תפוחי אדמה עם גבינה ואני מכין את זה ככה
מבשל שתי תפוחי אדמה מקולפים גדולים , מועך אותם מוסיף עגבניות מרוסקות וגבינת מוצרלה מגוררת , שתי ביצים , 4 כפות קמח וקמצוץ אבקת אפייה ואה וכמובן שמן זית. שם בתבנית ומכין בתנור עד הזהבה , עכשיו הבעיה שבפנים הפשטידה היא ממש רכה ואני רוצה אותה יותר קריספי מבפנים , היא עדיין ממש טעימה אבל היא מתפרקת כזאת . יש כאלה שאוהבים ככה אבל אני אוהב יותר כריספי , אם יש למישהו יש עצה כיצד לעשות את הפשטידה קריספית יותר אשמח לקבל עצה
_____________________________________
|