28-12-2009, 16:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
מה ירוק מבחוץ ואדום מבפנים?
וזה לא אבטיח!!!
לקוח ממדור אוכל באתר YNET
ציטוט:
ירוק מבחוץ, אדום מבפנים: עגבנייה חדשה
חדש וטרי מהערבה: עגבנייה בשלה ומוכנה לאכילה אף שהיא ירוקה מבחוץ.
ועוד: עגבנייה למריחה ועגבניית זית ננסית. כפי שפורסם ב"ידיעות אחרונות"
אם זה ירוק בחוץ ואדום בפנים, זה לא חייב להיות אבטיח: מעכשיו זה יכול להיות עגבנייה.
באחרונה פותח בארץ זן חדש של עגבניות שהן אדומות מבפנים ובשלות, אף שמבחוץ הן ירוקות.
העגבנייה החדשה היא עסיסית וחמצמצה יותר מהרגילה.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/17112009/2334645/314370528_wa.jpg]
תמונה מYNET
העגבניות החדשות יוצגו בתערוכה החקלאית שתיערך בסוף החודש הבא במושב חצבה שבערבה,
מטעם תחנת המחקר והפיתוח "יאיר" ערבה תיכונה וצפונית של משרד החקלאות. חברת
"עדן זרעים" תציג בתערוכה שלושה זנים חדשים של עגבניות המיועדים לשוקי אירופה.
באירופה, יותר מאשר בישראל, יש ביקוש לזנים חדשים של עגבניות כדי להתאים אותם
לסוגי מזון שונים. חברות הזרעים בארץ זיהו את הפוטנציאל הכלכלי והקולינרי ומפתחות זנים חדשים של עגבניות.
|
YNETהמשך הכתבה ב-
_____________________________________
|