11-04-2005, 13:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
|
|
הייניקן Sub-Zero
ידיעה שפורסמה היום ב ynet לגבי הייניקן :
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/538224/sub_a.jpg]
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071040,00.html
ציטוט:
טמפו תחל לשווק את הייניקן בטמפרטורות מתחת לאפס
תפיץ יותר מ-300 מקררים מעוצבים וצבועים בצבעי המותג בפיצוציות ובחנויות נוחות, בהשקעה של מיליון דולר
ynet
חברת טמפו הולכת בעקבות שותפתה ההולנדית הייניקן, ותחל לשווק את הבירה במהלך בטמפרטורות מתחת לאפס, ועל ידי כך ליצור בידול והעדפה בקרב צרכני הבירה. על מנת לממש את הקונספט ברמה הביצועית, תפיץ טמפו יותר מ-300 מקררים SUB ZERO מעוצבים וצבועים בצבעי המותג בפיצוציות ובחנויות נוחות. היקף ההשקעה במהלך: מיליון דולר.
המקררים מעבירים את תחושת הקור והצלילות, הם ניידים (באמצעות גלגלים) ניתן להציב אותם בתוך הפיצוציות וגם מחוצה להן, ועל ידי כך להגדיל את הנראות של המותג במקומות מרכזיים.
לדברי יואש בן אליעזר, מנהל חטיבת הבירה בטמפו, "טמפרטורת הבירה היא פרמטר מרכזי בחוויית השתייה. בכוונתנו להוביל מהלך שבו נשלוט על טמפרטורת הבירה על מנת להבטיח שהצרכן יוכל להנות מחוויה מרעננת יותר של בירה קרה.
לדבריו, מדובר במהלך העיקרי של היינקן לקיץ 2005, והוא ילווה בסדרה של פעילות שיווק, פרסום, כולל סרט חדש וקד"מ. הקונספט החדש יוצג בקרוב באירוע מיוחד ללקוחות שיכולל את השקת המקררים.
|
הייניקן בירה חביבה אך לא יותר מכך ולמרות זאת, שתית בירה בטמפ' נמוכה גרועה לטעמי כמו לשתותה חמה כיוון שמכהה חלק מן הטעמים ולראיה הגינס Extra Cold שהיא לא כזו גרועה (ואף חביבה) אך מפספסת חלק מן הטעם והמרקם שמאפיין סטאוט.
מנושא לנושא באותו נושא, למי שמתעניין בבירה בטמפ' מתחת לאפס וכיצד מושג האפקט, ישנה חברה קנדית בשם Icefloe שמייצרת ליין של מוצרים שנועדו לאפשר מזיגת בירה בטמפ' של מתחת לאפס www.icefloe.com/products.asp
בכל אופן ידיעה זו לכדה את עיני כיוון שאני בדיוק באמצע כתיבת שתי כתבות/מסמכים בנושא בירה. למותר לציין שתזכנה כאן לפרסום.
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|