26-01-2010, 21:56
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.09
הודעות: 1,706
|
|
שלום,
יש הרבה לחץ בלימודים בזמן האחרון, אבל ביום שישי האחרון הייתי קצת באס"ק אחרי מבחן ומצגת סיום בשני קורסים שונים אז צילמתי קצת.
אימא שלי, שתחייה, הכינה שניצל וינאי (כן, גם השבוע...) מסינטה של עגל. אני חייב לציין שבשר העגל כל כך נימוח בפה, הנה תמונות מתהליך ההכנה:
לפני הטיגון:
במחבת:
ההפיכה:
לאחר ההפיכה:
תראו איזה גדולים אלו:
על הצלחת:
תודה לכולם על התגובות!
מרקויס, אני צריך לנסות פעם פנקו - לא יצא לי עדיין.
הגר, שמעתי על הגרסה הדרא"מ מחבר, הם מוסיפים גם בייקון וזה נעשה מאכל של שכבות שזה מאפיל אם משתמשים בבשר נחות, אבל אם משתמשים בבשר טוב אז לטעמי צריך להתרכז בו ולתת לו את הכבוד שלו בפני עצמו. (אה כן, ליד היה מרק גולש מצויין - אני הוספתי מלא פפריקה הונגרית חריפה ).
DZZ, על שניצלים עסיסיים לא צריך לשים כלום - אין לי מוגש למה זה נלווה לעיתים.
אולי זה הגיע מדגים?! שלפילטים מצופים ומטוגנים מוסיפים לימון?!
אם כבר הזכרנו, אז לדגים אני אוהב להכין תערובת של מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, צ'ילי גרוס וטימין כמעדנת את הדג.
|