04-02-2010, 08:50
|
מנהלת בע"ח, וגם לוחות | המנהלת הכי חיה שיש..
|
|
חבר מתאריך: 17.10.06
הודעות: 3,618
|
|
אני מכינה את זה קצת אחרת..
בצק:
חבילה קטנה של קמח אסם,
200 גר חמאה או מרגרינה,
1 גביע שמנת,
מילוי:
לכמות הבצק הזו מתאימה קופסא אחת של ממרח תמרים.
אגוזי מלך קצוצים,
קוקוס טחון,
מערבבת ולשה את כל חומרי הבצק (ביד) עד יצירת כדור אחיד,
נותנת לו לנוח במקרר איזו שעה, עטוף בנילון נצמד.
חותכת את הבצק ל-4 חתיכות ומרדדת כמו במתכון של קריספינה.
מורחת את ממרח התמרים, או שוקולד למריחה, בד"כ עושה 2 תמרים 2 שוקולד.
מפזרת אגוזים קצוצים ומפזרת קוקוס מעל..
גם פה מגלגלת כמו קריספינה, וחותכת עם שפכטל..
אחרי אפייה מפזרת אבקת סוכר
ומנסה לא לאכול הכל תוך שבוע..
_____________________________________
|