לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 03-02-2010, 21:04
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "מחפשת מתכון טוב לטורטיה"

אני מעתיקה לך מתכון ושמה את התמונה שידיד בשם תומר פירסם בפייסבוק
זה נראה מעולה מה שהוא הכין ולפי המתכון זה גם יצא טעים

מתכון
החומרים:
בצל גדול
פלפל אדום גדול
חצי סלסלת פטריות טריות
500 גרם בשר טחון
צנצנת רוטב סלסה חריף לפי טעמכם
קופסת שימורים - שעועית אדומה ברוטב חריף
שני אבוקדו בינוניים
טורטיות גדולות (קנוי)

אופן הכנה:מטגנים את הבצל עד השכמה, ומוספים את הבשר טחון לטיגון מהיר (עד שמשנה צבע
מוסיפים את הפלפל שנחתך לרצועות ואת הפטריות (גם חתוך לרצועות)
נותנים לעסק להוציא קצת מיצים
מכניסים חצי קופסת שעועית עם הרוטב
3/4 צנצנת סלסה
תבלינים, כל אחד לפי מה שמתאים לו
נותנים לעסק להיות על האש איזה 20 דקות, שיספוג טעמים
מורידים
הרכבה: לוקחים טורטיה גדולה ושמים עליה סלט אבוקדו
שהכנו קודם לכן על זה שמים כמה כפות של תערובת הבשר
מגלגלים ולמחבת חמה ויבשה
קולים 3-4 דקות מכל צד
מוציאים, חותכים לשניים..
מגישים

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 06-02-2010, 14:34
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
Facebook profile
עוף בשוקולד וצ'ילי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "מחפשת מתכון טוב לטורטיה"

מתכון שניסינו פעם - ויצא מדהים! (אני מעתיקה אותו לכאן מהרשת)

מרכיבים

* 1/2 כוס קמח תירס לבן מנופה
* 1/4 כפית קינמון טחון
* 4 חזות עוף ללא עור ועצם, חתוכים לרצועות
* 2 כפות שמן זית
* 20 גרם חמאה (או מרגרינה)
* בצל בינוני פרוס דק
* 2 כפות אבקת קקאו משובחת, מנופה
* 2 כפיות סוכר חום דמררה
* 2 כפיות מחית צ'יפוטלה (מחית פלפל מקסיקני מעושן. ניתן להשיג במעדניות ובחנויות מתמחות)
* 1/4 כוס יין אדום
* 1/2 כוס שמנת חמוצה
* כוס מרק צח
* 1/3 כוס צימוקים
* 1/2 כוס שקדים פרוסים וקלויים (לעיטור)
* 8 טורטיות מקמח חיטה קפואות ומחוממות (לא מומלץ להשתמש בטורטיות עם חומר משמר)

הוראות הכנה

1. בקערה בינונית מערבבים קמח וקינמון. שומרים בצד כפית.

2. במחבת מחממים שמן וחמאה.

3. טובלים רצועות של חזה עוף בתערובת הקמח והחמאה ומנערים עודפים. מטגנים בחמאה החמה משני הצדדים.

4. מוסיפים לרצועות העוף פרוסות בצל, קקאו, סוכר וצ'יפוטלה ומערבבים תוך כדי טיגון. מנמיכים את הלהבה.

5. מוסיפים למחבת יין ומרק עוף וממשיכים לערבב עד שהרוטב אחיד.

6. בקערית קטנה מערבבים שמנת וכפית מתערובת הקמח ששמרנו קודם. מוסיפים למחבת תוך כדי ערבוב מתמיד.

7. מוסיפים צימוקים ומבשלים על להבה נמוכה עוד 10-15 דקות. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים.

8. מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בשקדים קלויים.

9. מגישים שתי טורטיות חמות לכל סועד. את הטורטיות ממלאים במלית העוף, כורכים ואוכלים.


אנחנו ויתרנו על הצימוקים. צריך להזהר עם הצ'יפוטלה - יכול לצאת מאד חריף....
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #12  
ישן 14-02-2010, 20:03
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
בבקשה מתכון לטורטייה עצמה:
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי fcf שמתחילה ב "ומה עם מתכון לטורטיות עצמן?"

טורטייה
2 כוסות מסה הרינה (קמח תירס לבן)
2 כוסות מים רותחים
2-3 כפות שמן תירס


הכנה:
1. בקערה בינונית (או במעבד מזון) מערבב את הקמח עם השמן והמים הרותחים. לשים נמרצות 3 דקות.
2. מכסים במגבת לחה ומניחים מחוץ למקרר ל- 20 דקות.
3. אחרי המנוחה, לשים את הבצק 10 דקות נוספות. יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג-פונג. מניחים
את כדור הבצק בין 2 יריעות ניילון מרשרש ולוחצים בעזרת תחתית שטוחה של סיר (אפשר כמובן לרכוש
מכשיר לעיצוב טורטיות - כמו זה שמוצג בכתבה), עד שהכדור משתטח לעובי של 2 מ"מ.
4. קולים את דסקית הבצק על מחבת טפלון יבשה וחמה משני הצדדים, ושומרים בכלי מכוסה בבד.

לקוח מYNET -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3142553,00.html
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:01

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר