לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 01-06-2010, 14:18
  משתמש זכר מרקויס מרקויס אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.12.08
הודעות: 5,329
מתכון מצויין של עוף בוויסקי- במיוחד לdzz

מצרכים:בקבוק וויסקי משובח.
עוף צעיר עד 2 ק''ג.
מלח, פלפל, עשבי תיבול.
שליש כוס שמנ''ז כתית מעולה.
אופן ההכנה.
לשטוף היטב את העוף.
לשתות כוס וויסקי.
לשפשף היטב את העוף במלח ועשבי תיבול
לעסות את העוף מכל הצדדים עם השמנ''ז
לחמם את התנור ל180 מעלות
עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי
לשים את העוף בתבנית גדולה
לשתות עוד וויסקי
לסים התרמוסתת על מס' 3
אחרי עשרים דקים לסים הציפור בתנור
אחרי חצי שאה להשים בתוך התחת של הציפור כוס וויסקי
תיקנס לערון ותשתה עוד כוס מהמיץ של הציפור
לשיר הציפור הבן זונה בטנור
תשתה עוד וויסקי
לטפור לוושל, לא חשוב..
שיזדיין הציפור
לנסות לוצי הציפור השרמוטה בלי לסרופ היד שלך
תשפוח אוד וויסקי בגרון שלך
לנסות אוד פאם לאוצי הציפור קי לא הלך כודם
לארים את הקוס ימה של הציפור מהריספה ולנגב עותו עםהסמרתות של הספונג'ה וללחת לישון
כי, כוס אמק נגמר הוויסקי ומי אוהב לאחול עוף בלי וויסקי
בהצלחה.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהמחמלי, אחיי גיבורי התהילה ,כל הרפאים , משל"ג עד 2000

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 01-06-2010, 19:11
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,155
מרקו - אני מודה לך מקרב.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מרקויס שמתחילה ב "מתכון מצויין של עוף בוויסקי- במיוחד לdzz"

או, אני ממש אוהב את הרוטב הזה!

ובכל זאת - בנימה מתונה של רצינות:

המתכון שלך לא כל כך בלתי אפשרי - אחרי הטיפול הראשוני בעוף קח לך פחית בירה של 330 סמ"ק. שתה חצי, ואת הפחית החצי מלאה, דחוף לתחת של העוף (סליחה על הביטוי...) בזהירות שלא ישפך. העמד את העוף על התחת בתוך תבנית. הכנס לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות בצל. אחרי מכת חום של רבע שעה, הורד החום ל- 190 מעלות, והמשך לצלות עוד 30-40 דקות. חלץ הפחית, והגש את העוף. אדי הבירה נותנים לעוף לחלוחית וארומה טובים מאד.

*אם אין עליך איזה בירה, לא להתייאש - הכנס לבטן העוף לימון גדול, או שניים קטנים, חתוכים לפלחים.
*ישנו מתקן בצורת קונוס מרשת פלדה עבה, שניתן להשיג בחנויות, ועל מתקן זה מושיבים את העוף באותה צורה. זה נותן לו להיצלות בצורה אחידה מכל הצדדים.

לחיים!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:07

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר