06-06-2010, 22:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
בשר עם בצל
אתם חייבים לנסות!!! זה יצא כל כך רך והיה ממש קשה לא למזוג מנה שניה לצלחת. (אבל הצלחנו שלא)
בשר עם בצל - לעוד תמונות לחצו כאן
רכיבים ל-4 מנות
750 גרם בשר גולש
6 בצלים
1 עגבניה גדולה
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
מלח
פלפל
מים
אופן ההכנה:
לחתוך את הבשר לקוביות של 2-3 ס"מ, לשים מעט שמן בסיר ולחכות שיתחמם
להכניס את הבשר ול"סגור" מכל הצדדים, אחרי שהבשר עשוי מבחוץ להוסיף
1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות, להוסיף מים עד לגובה הבשר, לא יותר לכסות
את הסיר במכסה להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את האש ולבשל שעה.
לפרוס את הבצל לחצי ואז לפרוסות , לשים שמן בסיר נפרד ולאדות את הבצל
עד לחצי שקיפות.
כאשר הבשר מוכן ובושל שעה להוסיף את הבצל המאודה, ואת התבלינים
ולבשל על אש נמוכה כ-30-40 דק. אין צורך להוסיף מים.
להגיש עם אורז או קוסקוס, ולהנות מכל מזלג שנכנס לפה.
_____________________________________
|