12-04-2012, 11:34
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
הודעות: 23,334
|
|
קודם כל יש "בירות" ללא גלוטן, שזה כשל"פ.
ביפן יש מסים מוגברים על בירות, מסיבות שלא הצלחתי לרדת לעומקן ולכן היפנים מבשלים "בירות" ללא לתת כדי להתחמק מתשלום המס (וגם כי המוצר הזה זול משמעותית מבירה אמיתית).
לסיום "בירות" ולא בירות, בגלל שע"פ חוק בשביל שמשקה ייחשב כבירה הוא חייב להכיל את כל ארבעת חומרי הגלם הבאים: לתת, מים, כשות ושמרים, במדינות מסוימות החוק הזה מתרחב, בגרמניה למשל, אאל"ט אם מוסיפים כל חומר מעבר לארבעה הנ"ל המשקה כבר לא נחשב בירה, כך שcrafts הן לא בירות, או בארה"ב (בגדול) שם ההגדרה מוגבלת ע"פ אחוז אלכוהול, כל בירה מעל 5% אלכוהול (ABV) היא כבר לא בירה אלא Malt liquor.
_____________________________________
"בטבע הסוס הוא בלונדינית מטומטמת. גם טיפש וגם בעל נורמות מיניות מופקרות.אי לכך, אני גאה להיות חמור."
אראל סג"ל
ותודה לדורון
|