לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 23-04-2012, 14:56
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "כל סודות המנגל"

פטור בלי כולם אי אפשר, אז...

שני קינוחים שמכינים על האש - אחד "אמיתי" (כלומר מתוק) ואחד מסורתי ולא מתוק:

בננה ושוקולד על האש

המצרכים:
בננות שלמות ולא קלופות - חצי ממספר המנות שתרצו להכין.
שוקולד מריר איכותי (או לא, אם הכנתם רק טופו על המנגל שלכם ) - בערך חפיסה לכל 4 בננות.

הכנה:
חותכים כל בננה לרוחב לשני חצאים, מבלי לקלף אותה (הכוונה היא שיתקבלו שני "גלילים"). חורצים חריץ לאורך כל חצי בננה, כמעט עד לקליפה בצד השני.
תוקעים שורה של קוביות שוקולד בחריץ, ומניחים את הבננה (עם הקליפה והכל) על המנגל.
צולים עד שהשוקולד נמס והבננה התרככה היטב.
אוכלים בהנאה ובזהירות (השוקולד חם מאוד בהתחלה).

פול על האש - מאכל מרוקאי כפרי מסורתי

המצרכים:
תרמילי פול מלאים.
מלח, פלפל שחור וכמון.

הכנה:
אחרי שסיימתם עם הבשר והגחלים נחלשו מאוד, קוברים את תרמילי הפול בתוך האפר החם למשך כעשר דקות-רבע שעה.
מוציאים מהמנגל, פותחים את התרמילים ומחלצים את הפולים לצלחת.
מתבלים במלח, פלפל וכמון לפי הטעם.

כמה פשוט - ככה טעים!
_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 24-04-2012, 16:37
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.03.10
הודעות: 17,061
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "כל סודות המנגל"

שני סודות קטנים מבית משפחת רוג:

אצטרובלים ומחטי אורן - כל מי שעושה מנגל כהלכתו יודע שחומרי הצתה הם ג'יפה למדי. כדי להאיץ את ההצתה של הגחלים, אצטרובלים ומחטים של עצי אורן (העשירים בשרף הדליק של העץ) יכולים לעשות את העבודה באופן מושלם וללא טעם לוואי...

הפלאפל של מר רוג
מצרכים:
4 כוסות גרגירי חומוס יבשים
3 כפות כוסברה
חצי כף פטרוזיליה
בצל אחד
מלח, פלפל
חצי כוס סולת או קמח רגיל אם אתם באמת חייבים
שתי ביצים
4 כוסות שמן חמניות או תירס (רק לא קנולה, איכס)

הכנה
1 - משרים את גרגרי החומוס במים למשך 12-14 שעות. היחס צריך להיות שתי כוסות מים לכוס חומוס. אם רוצים לדלג על השלב הזה אפשר להשתמש בגרעיני חומוס מקופסת שימורים, אבל שתדעו שאתם מוותרים על חלק ניכר מהאיכות של הפלאפל.

2 - במעבד מזון או מטחנת בשר, גורסים את החומוס ביחד עם הביצים, כוסברה, בצל ופטרוזיליה. אם המעבד מזון לא מצליח לגרוס כי קשה מדי, מוסיפים מעט מים. מומלץ לגרוס בהדרגתיות ולא את הכל ביחד.

3 - נותנים לעיסה לעמוד במקרר כשעה.

4 - מרתיחים את השמן בצ'יפסר.

5 - מוציאים את העיסה מהמקרר ומערבבים היטב. העיסה תהיה מימית משהו. מוסיפים בהדרגה סולת (או קמח אם באמת חייבים) ומערבבים עד שהעיסה הופכת להיות יבשה מספיק כדי שאפשר יהיה לעשות כדורים.

6 - עושים כדורים ומכניסים לשמן הרותח. מחכים שיזהיבו (משהו כמו 4 דקות בדרך כלל), מוציאים ומכניסים לפיתה עם חומוסלטצ'יפס
_____________________________________
מר רוג - כי החיים קצרים מדי לשמות מלאים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר