26-04-2012, 20:03
|
|
בעל תואר שני ביהדות, בהתמחות בהיסטוריה של עם ישראל והגות יהודית.
|
|
חבר מתאריך: 15.02.09
הודעות: 4,513
|
|
בנוסף לקבבים, שיפודים ושאר בשרים "נחותים", הכנתי במנגל סטייק עסיסי, 400 ג'. סטייק ישר מהקצביה, לא מוקפא וכל זה. ללא תבלינים, רק פיזרתי קצת מלח בישול ופלפל גרוס. חצי מהסטייק אפילו לא הגיע לצלחת. (למי שלא הבין, אכלתי אותו ישר מהגריל...) ועוד איזה סטייק. טעם גן-עדן. לא פלא שקוראים לזה חג העצמות...
ומה עוד? בעבודה (בי"ס) מתחילים לראות את סוף שנה"ל.
|