לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #8  
ישן 06-12-2012, 16:00
  ישראל K ישראל K אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.08.03
הודעות: 9,114
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי fcf שמתחילה ב "שניכם טועים. זו תיקייה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי fcf
... זו תיקייה שיתופית בוינדוס.

ומה אני אמרתי? קובץ מקומי.
מקומי = לא במחשב מרוחק. אמנם זה לא בהכרח במחשב באמצעותו אתה גולש, אבל מבחינת הדפדפן, זה נפתח כקובץ מקומי.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי fcf
אין לי אפשרות להעביר את התקייה לftp...

לא נראה לי שהוא התכוון ש"תעביר" את הקובץ לשרת FTP, אלא שיתקינו באותו מחשב, שרת FTP.
כפי ששנינו (אני ואתה) התייחסנו לזה, זה לא מתאים למקרה כזה.


ציטוט:
במקור נכתב על ידי fcf
... לדמות לחיצה על קישור באמצעות jquery.

JQuery אינה שפה, אין דבר שאתה יכול לעשות באמצעות JQuery, ואתה לא יכול לעשות באמצעות HTML, CSS ו-JavaScript!
לכן, במקרה הזה, אם אין לך אפשרות לעשות זאת באמצעות JS, לא תוכל לעשות זאת גם באמעצות JQuery
_____________________________________
בניית אתרים
פיתוח יישומי אינטרנט
שמות תחום, אחסון, עיצוב ושירותים נלווים.

פיתוח, שירות,יעוץ והדרכה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 06-12-2012, 17:47
צלמית המשתמש של Eran
  משתמש זכר Eran Eran אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 27.02.02
הודעות: 4,536
שלח הודעה דרך ICQ אל Eran
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי fcf שמתחילה ב "1. אני משתמש בJS כי אני עושה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי fcf
אם אני נכנס לתיקייה הזו ... מתגית A (ולא מJS) זה כן עובד.



אני לא יודע מה אתה מנסה להשיג בדיוק עם ה js שממש מצריך window.location
אתה יכול לשנות בכל זמן שתחפוץ את ה href של הקישור. ברגע שאתה קולט את הלחיצה אתה מריץ את המונה שלך, וכל הדברים האחרים שזממת, וממשיך את המעבר של הקישור...
כמובן שגם כל מניפולציה אחרת עם הלקוח תעבוד...
_____________________________________

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://fresh.clanteam.com/list.png]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://fresh.clanteam.com/?https://2010-uploaded.fresh.co.il/2010/09/21/52868411.gif,http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/themes/mimbo2.2/images/subscribe-panda-605px.png]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:21

הדף נוצר ב 0.17 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר