לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 14-01-2013, 11:45
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,648
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי McaricK שמתחילה ב "קומפיילר מינימלי לC"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי McaricK
שלום,
אני רוצה לקפל קוד שמכיל רק חישובים, בלי i/o, בלי גרפיקה, כלום.
רק חישובים.
מה הקומפיילר הכי יעיל היום לצורך הזה? אני צריך אותו למק וגם לווינדוס.
תודה מראש!
למה שלא תנסה ותגלה?

חוץ מזה, אני חושב שהתכוונת לקומפיילר שמייצר את הקוד הכי יעיל, ולא לקומפיילר הכי יעיל (בדרך-כלל עוד קצת זמן קימפול פחות חשוב מהביצועים של הפלט של הקומפיילר). וכאן כל קומפיילר יכול לתת לך תוצאות שונות על קוד שונה. יש קומפיילרים (נגיד, GCC), שכשאתה מבקש מהם את האופטימיזציות הכי חזקות שבכלל לא מתחייבים שמה שיצא מהקומפיילר בכלל יעבוד...

אם אתה רוצה להשתמש באותו קומפיילר לווינדוס ולמאק אין לך הרבה אפשרויות. Intel C++‎ הוא כמעט היחיד עבור ווינדוס ועבור מאק, ואינטל נורא מתלהבים מהאופטימייזר שלו (וגם יש פיצ'רים מגניבים בהקשר של מיקבול, כך מספרים).
למאק כמובן יש את GCC (הרגיל) ואת הקומפיילר של אפל שמבוסס על GCC ו-LLVM, אבל GCC לא באמת עובד על ווינדוס. יש המון קומבינות (cygwin, mingw, בלה בלה) ואף אחת מהן לא אופטימאלית עבור ווינדוס.

אם אתה מוותר על הקטע של אותו קומפיילר לשתי המערכות, אולי יש גם CLANG למאק. עבור ווינדוס יש לך את Visual C++‎.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 02:31

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר