לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 10-01-2015, 23:57
צלמית המשתמש של ai22
  משתמש זכר ai22 ai22 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.09.09
הודעות: 11,191
בשתי לולאות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Musicman0 שמתחילה ב "עזרה ב C. בניית פונקציה עם מספרים ראשוניים"

למספר הנוכחי נקרא X
למחלק הנוכחי נקרא I
I=2
X=INPUT
הלולאה החיצונית: כל עוד X שונה מ1, תקרא ללולאה הפנימית.

הלולאה הפנימית: כל עוד I*I אינו גדול מX:
אם X מתחלק בI - הוסף *I למחרוזת הפלט, חלק את X בI וצא מהלולאה הפנימית.
אחרת, העלה את I ב1

ביציאה מהלולאה הפנימית:
אם I בריבוע עבר את X, אין לX מחלקים, והוא ראשוני. הוסף *X למחרוזת הפלט , הפוך את X ל1 וצא מהלולאה הפנימית.

לאחר שהלולאה החיצונית הסתיימה, החלף את התו הראשון במחרוזת הפלט - ברווח.
כנראה יש שיטה עדיפה לטיפול בפלט, אולי הדפסת 1 בתחילת החישוב.

כל מחלק שתמצא, לא מתחלק במספרים נמוכים ממנו (אחרת הם היו נמצאים) - ולכן הוא ראשוני.
ניתן לשפר באמצעות הכנת מערך מספרים ראשוניים.

נערך לאחרונה ע"י ai22 בתאריך 11-01-2015 בשעה 00:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 17:52

הדף נוצר ב 0.16 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר