01-11-2013, 14:27
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
הודעות: 33,130
|
|
|
גריל הוא כביכול טעם של "על־האש" רגיל. ברביקיו הוא טעם של רוטב ברביקיו, כלומר מתקתק יותר.
מבחינת טכניקת הבישול, יש כאלו, כמו בקישור ששרוקי הביא, שעושים הבחנה בין "גרילינג" שהוא צלייה בחום גבוה ל־"ברביקיו" שהוא עישון בחום נמוך, ולמשך זמן ארוך יותר.
גם בויקי:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ויקי
In the United States, to grill is to cook meat relatively quickly using the direct heat imparted by a charcoal or propane fire, while barbecue is a much slower method utilizing the indirect heat imparted by the smoke of a wood-fueled fire (and attended to over an extended period of several hours)
|
|