לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 21-12-2019, 23:52
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,588
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avital2068 שמתחילה ב "בעיות server"

אני לא יודע #C, אבל נשמע כאילו מצפים שמשהו שהוא לא null ייכנס ל s (ונראה שזה מספר, כי זה מנסים להחסיר ממנו משהו בשורה 40). כיוון שמה שחוזר ל s הוא תוצאה של המתודה FirstOrDefault שנמצאת במקום כלשהו שאינו בצילום המסך הזה, קשה לנחש מה יכול לגרום לה להחזיר null. אבל אם לצורך העניין כל המקומות בקוד של FirstOrDefault שבהם יש החזרה של null (או של משתנה שקודם מציבים לו null), ישונו כך שאיפה שחוזר null יחזור במקום זה 0, כנראה יגרום לשגיאה להעלם. אולי זו לא תהיה התוצאה הרצויה, ואולי הקוד שם שגוי וזו הסיבה ל null, אבל אין כאן מידע לעבוד איתו...

אולי FirstOrDefault מקבלת כפרמטר משהו לא נכון, וזה הגורם לכך שחוזר null?
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 22-12-2019, 02:35
  avital2068 avital2068 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 18.11.18
הודעות: 14
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "אני לא יודע #C, אבל נשמע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
אני לא יודע #C, אבל נשמע כאילו מצפים שמשהו שהוא לא null ייכנס ל s (ונראה שזה מספר, כי זה מנסים להחסיר ממנו משהו בשורה 40). כיוון שמה שחוזר ל s הוא תוצאה של המתודה FirstOrDefault שנמצאת במקום כלשהו שאינו בצילום המסך הזה, קשה לנחש מה יכול לגרום לה להחזיר null. אבל אם לצורך העניין כל המקומות בקוד של FirstOrDefault שבהם יש החזרה של null (או של משתנה שקודם מציבים לו null), ישונו כך שאיפה שחוזר null יחזור במקום זה 0, כנראה יגרום לשגיאה להעלם. אולי זו לא תהיה התוצאה הרצויה, ואולי הקוד שם שגוי וזו הסיבה ל null, אבל אין כאן מידע לעבוד איתו...

אולי FirstOrDefault מקבלת כפרמטר משהו לא נכון, וזה הגורם לכך שחוזר null?

הסתדרתי מסתבר שהייתה שם פניה לא נכונה. תודה רבה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:19

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר