12-08-2005, 21:30
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.03
הודעות: 805
|
|
לפי מה שידוע לי
1. הצבעים של הג'וני משתנים ע"פ סוג התערובת של הוויסקי, שכן ג'וני וולקר הם פשוט מפעל ערבוב וויסקי.
אני לא סגור על זה אבל אני לא בטוח שהם משתמשים לאותם מים לכל סוגי הוויסקי שלהם כמו מזקוקות אחרות בסקוטלנד אשר המים המיוחדים שלהם הם חלק ניכר בוויסקי שהם מייצרים ולכן הסיפור ששמעת לא נראה לי נכון.. הגולד זה פשוט עוד אינדיקציה של יישון, כמו הרד, בלאק, גרין, גולד, בלו וכו' וכו'.
2. אפטרשוק הוא ליקר בטעמים..
3. לפי דעתי הרוסקי סטנדרט טעימה יותר, ואם היה מולי בקבוק גם הייתי אומר לך שהיא נחשבת איכתית יותר מהאבסולוט כי היא עוברת , נראה לי ותקנו אותי, 4 זיקוקים בעוד שהאבסולוט עוברת רק שלוש. אבל בכלליות מאוד קשה להגיד מה נחשב איכותי יותר, בקטע הזה זה עיניין של טעם
|