לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 12-08-2005, 21:30
  kapusta kapusta אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.08.03
הודעות: 805
לפי מה שידוע לי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ronzehavi שמתחילה ב "מספר שאלות על אלכוהול..."

1. הצבעים של הג'וני משתנים ע"פ סוג התערובת של הוויסקי, שכן ג'וני וולקר הם פשוט מפעל ערבוב וויסקי.
אני לא סגור על זה אבל אני לא בטוח שהם משתמשים לאותם מים לכל סוגי הוויסקי שלהם כמו מזקוקות אחרות בסקוטלנד אשר המים המיוחדים שלהם הם חלק ניכר בוויסקי שהם מייצרים ולכן הסיפור ששמעת לא נראה לי נכון.. הגולד זה פשוט עוד אינדיקציה של יישון, כמו הרד, בלאק, גרין, גולד, בלו וכו' וכו'.

2. אפטרשוק הוא ליקר בטעמים..

3. לפי דעתי הרוסקי סטנדרט טעימה יותר, ואם היה מולי בקבוק גם הייתי אומר לך שהיא נחשבת איכתית יותר מהאבסולוט כי היא עוברת , נראה לי ותקנו אותי, 4 זיקוקים בעוד שהאבסולוט עוברת רק שלוש. אבל בכלליות מאוד קשה להגיד מה נחשב איכותי יותר, בקטע הזה זה עיניין של טעם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר